AutoIt Scripting

Feature Requests, Comments, Bugs, and Suggestions on the Intelliremote application.

AutoIt Scripting

Postby jtokach » Mon Oct 12, 2015 11:11 pm

Hi! Per the manual, "By default Intelliremote supports the 90+ AutoItX commands found in the AutoItX help file.", but I'll be damned if I can figure out how to declare a variable or find out exactly what is implemented vs. what's not. Can someone please point me to a FAQ on scripting or something?

Thanks!

Jim
jtokach
 
Posts: 1
Joined: Mon Oct 12, 2015 10:41 pm

Re: AutoIt Scripting

Postby Melloware » Thu Oct 15, 2015 7:26 am

Ahhh sorry so you can use AutoIT script commands by themseves in Intelliremote. But you cannot declare variables or anything else. If you need to use a more complex AutoIt Script you can do the following:

http://forum.melloware.com/viewtopic.php?f=1&t=6181

But an example Intelliremote only AutoIT Script looks like....

viewtopic.php?f=1&t=9725
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Melloware Inc.
http://www.melloware.com
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
User avatar
Melloware
Site Admin
 
Posts: 11017
Joined: Thu Dec 01, 2005 10:24 pm
Location: Philadelphia, Pennsylvania USA


Return to Intelliremote

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron