[SOLVED] Eventphone on the 3G network without wifi

Forum to discuss EventPhone iPhone/iPod Touch client for EventGhost

[SOLVED] Eventphone on the 3G network without wifi

Postby Farrin57 » Sun Oct 04, 2009 12:10 am

I have eventphone working great with my wifi connection but when I loose wifi it will not work with just the 3g AT&T network. I get error disconnected from server check server and port are correct. What are some steps I need to take to get event phone working over the 3g or edge connection?
Farrin57
 
Posts: 9
Joined: Sat Oct 03, 2009 11:37 pm

Re: Eventphone on the 3G network without wifi

Postby Melloware » Sun Oct 04, 2009 8:00 am

You will need to do something similar to this to get it to work over 3G.

http://forum.melloware.com/viewtopic.php?f=13&t=7070
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Melloware Inc.
http://www.melloware.com
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
User avatar
Melloware
Site Admin
 
Posts: 11043
Joined: Thu Dec 01, 2005 10:24 pm
Location: Philadelphia, Pennsylvania USA

Re: Eventphone on the 3G network without wifi

Postby Farrin57 » Sun Oct 04, 2009 4:24 pm

Thank you, Thank you Thank you. it worked like a charm. You are the man
Farrin57
 
Posts: 9
Joined: Sat Oct 03, 2009 11:37 pm

Re: Eventphone on the 3G network without wifi

Postby Melloware » Sun Oct 04, 2009 4:37 pm

Farrin57 wrote:Thank you, Thank you Thank you. it worked like a charm. You are the man


Awesome! Glad I could help. Make sure and do an Itunes AppStore review if you don't mind. :)
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Melloware Inc.
http://www.melloware.com
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
User avatar
Melloware
Site Admin
 
Posts: 11043
Joined: Thu Dec 01, 2005 10:24 pm
Location: Philadelphia, Pennsylvania USA

Re: [SOLVED] Eventphone on the 3G network without wifi

Postby Farrin57 » Mon Oct 05, 2009 10:55 am

will do it now.

Thanks again
Farrin57
 
Posts: 9
Joined: Sat Oct 03, 2009 11:37 pm


Return to EventPhone for EventGhost

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests