Host address automatically changed

Forum to discuss X10 Commander iPhone/iPod/iPad/Android client for X10 Devices

Host address automatically changed

Postby stepperheimer » Tue Jan 12, 2016 2:55 pm

Last night I left my PC running with X10 Commander active. When I awoke this morning I couldn't control any device with my iPhone 5s. When I checked the X10 Commander address it had changed from 192.168.1.14 to 127.0.0.1 on the PC. Anyone else experience this?
stepperheimer
 
Posts: 3
Joined: Sat Jan 09, 2016 4:07 pm

Re: Host address automatically changed

Postby Melloware » Thu Jan 14, 2016 7:42 am

It's almost like your PC lost is IP Address and 127.0.0.1 = localhost. That is the default IP address which is not ever going to work.

So is it possible your machine lost connectivity and reset its IP? I have never seen that before.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Melloware Inc.
http://www.melloware.com
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
User avatar
Melloware
Site Admin
 
Posts: 11055
Joined: Thu Dec 01, 2005 10:24 pm
Location: Philadelphia, Pennsylvania USA


Return to X10 Commander

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron