Can I add Libraries to places?

Feature Requests, Comments, Bugs, and Suggestions on the PlacesBar Editor.

Can I add Libraries to places?

Postby fontaine » Fri Jul 20, 2012 2:01 pm

Hi, is it possible to add a shortcut to libraries using the places bar editor? If so, how do I do it?

I want to change the places but I do still want libraries to be one of them.

Edit to add: ok, I looked at past questions on here and it seems libraries is not supported by places bar editor? I am wondering, then, if it is possible to just leave the libraries place set at the default while changing the other places in the places bar? Would that be a possibility? Or, if you edit one are you forced to replace them all?
fontaine
 
Posts: 1
Joined: Fri Jul 20, 2012 1:54 pm

Re: Can I add Libraries to places?

Postby Melloware » Sat Jul 21, 2012 6:50 am

Unforunately when you edit one it replaces them all. Not sure Microsoft full thought this through when they had it as a hidden feature!
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Melloware Inc.
http://www.melloware.com
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
User avatar
Melloware
Site Admin
 
Posts: 11037
Joined: Thu Dec 01, 2005 10:24 pm
Location: Philadelphia, Pennsylvania USA

Re: Can I add Libraries to places?

Postby qiuness » Sun Mar 29, 2015 11:57 am

Hello,

I wanted to get the old view back before I changed it with PlacesBar. Is that possible?
Thanks
Here is a pic of the default I want: http://i.msdn.microsoft.com/dynimg/IC389996.png
qiuness
 
Posts: 1
Joined: Sun Mar 29, 2015 11:52 am

Re: Can I add Libraries to places?

Postby Melloware » Thu Apr 02, 2015 8:39 am

Yes in PlacesBar editor click the "Defaults" button and press save. That wipes out the settings in the registry.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Melloware Inc.
http://www.melloware.com
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
User avatar
Melloware
Site Admin
 
Posts: 11037
Joined: Thu Dec 01, 2005 10:24 pm
Location: Philadelphia, Pennsylvania USA


Return to PlacesBar Editor

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron