[SOLVED] Android version of Intelliphone

Forum discussing Intelliphone iPhone/iPod/iPad/Android Client for Intelliremote

[SOLVED] Android version of Intelliphone

Postby frosch03 » Wed May 12, 2010 5:06 am

Hey there,

is there a chance, that you are going to implement an android version of you intelliphone software?
that would be awesome! :)

greetings,
frosch03
Last edited by frosch03 on Wed May 12, 2010 5:50 am, edited 1 time in total.
frosch03
 
Posts: 2
Joined: Wed May 12, 2010 5:04 am

Re: [SOLVED] Android version of Intelliphone

Postby frosch03 » Wed May 12, 2010 5:52 am

Wow, that was fast :)

Gdroid looks interesting, thx
but i also really like your software! :)
frosch03
 
Posts: 2
Joined: Wed May 12, 2010 5:04 am

Re: [SOLVED] Android version of Intelliphone

Postby Melloware » Wed May 12, 2010 7:30 am

Thanks for the compliments! I really appreciate the kind words.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Melloware Inc.
http://www.melloware.com
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
User avatar
Melloware
Site Admin
 
Posts: 11055
Joined: Thu Dec 01, 2005 10:24 pm
Location: Philadelphia, Pennsylvania USA

Re: [SOLVED] Android version of Intelliphone

Postby moonrise7 » Tue Sep 14, 2010 12:40 pm

I have Gmote on my droid incredible. Prior to that, I was using Intelliremote for my ipod touch. You've spoiled me badly. Gmote is horrible compared to your app. All it has is a touch screen and keypad (which sometimes doesn't work). I can't right click or escape or anything I need to do. The play, pause, ff and rw screen doesn't even rotate into landscape view! Please please please make an android version! I'm begging you.
moonrise7
 
Posts: 7
Joined: Fri Sep 18, 2009 11:44 am

Re: [SOLVED] Android version of Intelliphone

Postby Melloware » Tue Sep 14, 2010 12:49 pm

moonrise7 wrote:I have Gmote on my droid incredible. Prior to that, I was using Intelliremote for my ipod touch. You've spoiled me badly. Gmote is horrible compared to your app. All it has is a touch screen and keypad (which sometimes doesn't work). I can't right click or escape or anything I need to do. The play, pause, ff and rw screen doesn't even rotate into landscape view! Please please please make an android version! I'm begging you.


I have it on my TODO list. I have been programming Android to mess around lately and I really like Android! I will keep you posted on this thread.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Melloware Inc.
http://www.melloware.com
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
User avatar
Melloware
Site Admin
 
Posts: 11055
Joined: Thu Dec 01, 2005 10:24 pm
Location: Philadelphia, Pennsylvania USA

Re: [SOLVED] Android version of Intelliphone

Postby moonrise7 » Tue Sep 14, 2010 8:20 pm

*excited* I really like android too :D
moonrise7
 
Posts: 7
Joined: Fri Sep 18, 2009 11:44 am

Re: [SOLVED] Android version of Intelliphone

Postby putch » Sat Sep 18, 2010 9:37 am

the only reason I keep my iphone around is for intelliremote. excited at the prospect of using intelliremote on my evo. :D
putch
 
Posts: 3
Joined: Sat Sep 18, 2010 9:34 am

Re: Android version of Intelliphone

Postby Melloware » Fri Nov 26, 2010 11:36 am

Almost ready if you want to check out the screenshots...

http://melloware.com/products/intelliphone/
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Melloware Inc.
http://www.melloware.com
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
User avatar
Melloware
Site Admin
 
Posts: 11055
Joined: Thu Dec 01, 2005 10:24 pm
Location: Philadelphia, Pennsylvania USA

Re: Android version of Intelliphone

Postby Biffa001 » Fri Nov 26, 2010 6:11 pm

Wow, can't wait for this, great work. Will you be dropping an email out when it's ready.

Will it be able to work on the HTC Wildfire which only has the 320x240 screen as some apps dont and I would be sorely disappointed 8)
Biffa001
 
Posts: 28
Joined: Fri Nov 28, 2008 7:55 am

Re: Android version of Intelliphone

Postby Melloware » Fri Nov 26, 2010 7:16 pm

Biffa001 wrote:Wow, can't wait for this, great work. Will you be dropping an email out when it's ready.

Will it be able to work on the HTC Wildfire which only has the 320x240 screen as some apps dont and I would be sorely disappointed 8)


Just keep checking this forum, i will announce here when it is available on the Android Market. As for the HTC Wildfire I have never heard of that device and that is a crazy small screen! I am hoping it works it just might "look" or "render" oddly. I test everything on a Google Nexus One device running Froyo 2.2.

Also this app will only work on Android OS 2.0 or higher.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Melloware Inc.
http://www.melloware.com
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
User avatar
Melloware
Site Admin
 
Posts: 11055
Joined: Thu Dec 01, 2005 10:24 pm
Location: Philadelphia, Pennsylvania USA

Re: Android version of Intelliphone

Postby Biffa001 » Sat Nov 27, 2010 3:20 am

Its OS 2.1 but the program may need a slight change if half the buttons go off screen. Will test and report :-)
Biffa001
 
Posts: 28
Joined: Fri Nov 28, 2008 7:55 am

Re: Android version of Intelliphone

Postby Melloware » Sat Nov 27, 2010 7:58 am

Biffa001 wrote:Its OS 2.1 but the program may need a slight change if half the buttons go off screen. Will test and report :-)


Definitely let me know. I tried to design it so everything would re-adjust on the screen. Actually I can probably test here in the emulator and just set the emulator to those screen dimensions.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Melloware Inc.
http://www.melloware.com
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
User avatar
Melloware
Site Admin
 
Posts: 11055
Joined: Thu Dec 01, 2005 10:24 pm
Location: Philadelphia, Pennsylvania USA

Re: Android version of Intelliphone

Postby Melloware » Sun Nov 28, 2010 10:42 am

OK Android client has been release in the Android Market under the name Intelliremote.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Melloware Inc.
http://www.melloware.com
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
User avatar
Melloware
Site Admin
 
Posts: 11055
Joined: Thu Dec 01, 2005 10:24 pm
Location: Philadelphia, Pennsylvania USA

Re: [SOLVED] Android version of Intelliphone

Postby Biffa001 » Sun Nov 28, 2010 11:13 am

Just downloaded onto my HTC WIldfire and the buttons all display onscreen with the option to scroll. It connected to my Intelliremote first time and I onky tested the mouse which worked fine. The buttons didnt work with my MediaPortal but I will check though my inteliremote setup on my HTPC and test some more.

Thanks for the hard work and the great free product :-)
Biffa001
 
Posts: 28
Joined: Fri Nov 28, 2008 7:55 am

Re: [SOLVED] Android version of Intelliphone

Postby Melloware » Sun Nov 28, 2010 11:14 am

Biffa001 wrote:Just downloaded onto my HTC WIldfire and the buttons all display onscreen with the option to scroll. It connected to my Intelliremote first time and I onky tested the mouse which worked fine. The buttons didnt work with my MediaPortal but I will check though my inteliremote setup on my HTPC and test some more.

Thanks for the hard work and the great free product :-)


You might need to update your MEdiaPortal profile to the latest one which will have the TCP Socket commands in it that the Android app needs.

Also do you mind doing an Android Market review stating it works on your HTC Wildfire? I would really appreciate it.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Melloware Inc.
http://www.melloware.com
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
User avatar
Melloware
Site Admin
 
Posts: 11055
Joined: Thu Dec 01, 2005 10:24 pm
Location: Philadelphia, Pennsylvania USA

Next

Return to Intelliphone

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest