[SOLVED] iPhone immediately quits after connecting

Forum discussing Intelliphone iPhone/iPod/iPad/Android Client for Intelliremote

[SOLVED] iPhone immediately quits after connecting

Postby jansw » Fri Dec 17, 2010 1:10 pm

Intelliremote/Intelliphone (version 2.7.9.1) on my iPhone 3GS (running OS 4.0.1) very briefly connects to my Intelliremote server (2.8.0.913) and quits immediately thereafter.

I reinstalled Intelliremote from the iTunes store on my iPhone after rebooting my iPhone, .. still the same.

If I do a telnet connect from my iPhone to the intelliremote server it answers with the promising:
200 Intelliremote Server
KeepAlive
KeepAlive

etc etc...
I am out of my options ...

Following is the relevant part of the logfile:
Code: Select all
17-12-2010 17:19:12 [ INFO] Intelliremote [STARTING]
17-12-2010 17:19:12 [ INFO] --------------------------------------------------------------------------------------------------
17-12-2010 17:19:12 [ INFO] Intelliremote Version: 2.8.0.913
17-12-2010 17:19:12 [ INFO] System    : Windows 7 Professional
17-12-2010 17:19:12 [ INFO] IP Address: 10.0.0.200
17-12-2010 17:19:12 [ INFO] Processor : Intel(R) Core(TM) i3 CPU 550 @ 3.20GHz
17-12-2010 17:19:12 [ INFO] Display   : 1920x1080 pixels, 32 bpp
17-12-2010 17:19:12 [ INFO] --------------------------------------------------------------------------------------------------
17-12-2010 17:19:12 [ INFO] Initialize Registry Settings
17-12-2010 17:19:12 [ WARN] AutoItX3 DLL was not found on the path!
17-12-2010 17:19:12 [ INFO] Releasing MIDI Listeners
17-12-2010 17:19:12 [ INFO] Loading MIDI Listeners
17-12-2010 17:19:12 [ INFO] No MIDI devices found
17-12-2010 17:19:12 [ INFO] Socket Library Version: 9.0.50
17-12-2010 17:19:12 [ INFO] TCP Socket : Listening on IP Address: 10.0.0.200:6000
17-12-2010 17:19:12 [ INFO] TCP Socket : Listening on IP Address: 10.0.0.200:8009
17-12-2010 17:19:12 [ INFO] UDP Socket : Listening on IP Address: 10.0.0.200:65432
17-12-2010 17:19:12 [ INFO] HTTP Socket: Listening on IP Address: 10.0.0.200:80
17-12-2010 17:19:13 [ INFO] Checking for Intelliservice Windows Service...
17-12-2010 17:19:13 [ INFO] Intelliservice: MCE Remote Service Running
17-12-2010 17:19:13 [ INFO] Intelliremote [STARTED]
17-12-2010 17:19:13 [ INFO] USB Devices have changed...
17-12-2010 17:19:13 [ WARN] Unknown USB Device From Vendor 046D
...
17-12-2010 17:19:13 [ WARN] Unknown USB Vendor VID=062A PID=0102
17-12-2010 17:19:13 [ INFO] Found USB Device: Soundgraph Luxa2 Remote
17-12-2010 17:19:13 [ INFO] Found USB Device: Soundgraph Luxa2 Remote
17-12-2010 17:19:13 [ WARN] Already Added HID Device ReportID: 2
...
17-12-2010 18:08:39 [ INFO] Socket Connect: 10.0.0.10
17-12-2010 18:08:39 [DEBUG] [10.0.0.10] IN version
17-12-2010 18:08:39 [DEBUG] [10.0.0.10] OUT VER:Version   : 2.8.0.913
17-12-2010 18:08:39 [DEBUG] [10.0.0.10] IN verify
17-12-2010 18:08:39 [DEBUG] [10.0.0.10] OUT VFY:280913
17-12-2010 18:08:39 [DEBUG] [10.0.0.10] IN date 2010-12-17 15:32:08 +0100
17-12-2010 18:08:39 [DEBUG] [10.0.0.10] OUT VFY:280913
17-12-2010 18:08:39 [DEBUG] [10.0.0.10] IN model iPhone iPhone OS 4.0.1
17-12-2010 18:08:39 [ INFO] iPhone iPhone OS 4.0.1
17-12-2010 18:08:39 [DEBUG] [10.0.0.10] OUT MODEL IPHONE IPHONE OS 4.0.1
17-12-2010 18:08:39 [DEBUG] [10.0.0.10] IN device 33dfe7d2df16e224f8d6909c8e6200cbee533c29
17-12-2010 18:08:39 [ INFO] DEVICE 33DFE7D2DF16E224F8D6909C8E6200CBEE533C29
17-12-2010 18:08:39 [DEBUG] [10.0.0.10] OUT PRF:
17-12-2010 18:08:40 [ERROR] Connection Closed Gracefully.
17-12-2010 18:08:40 [ WARN] Socket Server Error: [10.0.0.10] Connection Closed Gracefully.
17-12-2010 18:08:40 [ INFO] Socket Disconnect: 10.0.0.10
jansw
 
Posts: 2
Joined: Fri Dec 17, 2010 11:53 am

Re: Intelliremote on iPhone immediatly quits after connetc

Postby Melloware » Fri Dec 17, 2010 2:23 pm

The error is this...

Code: Select all
17-12-2010 18:08:39 [DEBUG] [10.0.0.10] OUT PRF:


For some reason you have a Profile on the customize tab that does not have a valid IMAGE file and it is trying to send the profile image to the ipHone but since it is null it is crashing?

Which profile on the Customize tab is loaded, Try clicking on a profile like the default Intelliremote profile or the VLC profile or something that has a proper profile icon. Let me know how that goes...
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Melloware Inc.
http://www.melloware.com
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
User avatar
Melloware
Site Admin
 
Posts: 11031
Joined: Thu Dec 01, 2005 10:24 pm
Location: Philadelphia, Pennsylvania USA

Re: Intelliremote on iPhone immediatly quits after connetc

Postby jansw » Sun Dec 19, 2010 2:53 pm

I used the 'intelliremote' profile right from the box....
Other profiles work indeed. I tried some of them (mediacenterWin7, iTunes, IE8). My first impression is that very often I get a 'disconnect' which is annoying! Also after changing a profile, the new icon appears bottom left, but the 'start' icon always stays WMC...

I guess I have to take (a lot) more time to learn to control this app... Anyway in a basic sense it seems to work.
Thanks very much for your help!
jansw
 
Posts: 2
Joined: Fri Dec 17, 2010 11:53 am

Re: Intelliremote on iPhone immediatly quits after connetc

Postby Melloware » Sun Dec 19, 2010 9:51 pm

OK good! I have no idea why but for some reason your default Intelliremote profile must be corrupt. You can always delete it or load new profiles.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Melloware Inc.
http://www.melloware.com
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
User avatar
Melloware
Site Admin
 
Posts: 11031
Joined: Thu Dec 01, 2005 10:24 pm
Location: Philadelphia, Pennsylvania USA

Re: [SOLVED] iPhone immediately quits after connecting

Postby k.anderson3454 » Tue Jan 04, 2011 10:42 pm

Thanks for this one. I just came across this. And it solved my problem.
virility ex is safe to take. avh-p3200bt is the best in dash car stereo.
k.anderson3454
 
Posts: 1
Joined: Tue Jan 04, 2011 9:15 pm

Re: [SOLVED] iPhone immediately quits after connecting

Postby Melloware » Wed Jan 05, 2011 8:37 am

OK I think I know what this bug is and I am going to add code to 2.8.1 so other people don't get this in the future!

https://www.assembla.com/spaces/melloware/tickets/39-intelliremote--error-in-iphone-if-profile-image---null
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Melloware Inc.
http://www.melloware.com
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
User avatar
Melloware
Site Admin
 
Posts: 11031
Joined: Thu Dec 01, 2005 10:24 pm
Location: Philadelphia, Pennsylvania USA

Re: [SOLVED] iPhone immediately quits after connecting

Postby Melloware » Wed Feb 22, 2012 6:31 am

Jhenna wrote:Does anyone knows if this bug is already fix?


Yep fixed... on the server side as long as you are using the latest server...
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Melloware Inc.
http://www.melloware.com
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
User avatar
Melloware
Site Admin
 
Posts: 11031
Joined: Thu Dec 01, 2005 10:24 pm
Location: Philadelphia, Pennsylvania USA

Re: [SOLVED] iPhone immediately quits after connecting

Postby alexandrak23 » Sat Mar 10, 2012 1:44 am

This is a very old topic but is this applicable to Iphone 4?
alexandrak23
 
Posts: 1
Joined: Sat Mar 10, 2012 1:42 am


Return to Intelliphone

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron