[SOLVED] double button hit

Feature Requests, Comments, Bugs, and Suggestions on the Intelliremote application.

[SOLVED] double button hit

Postby jdefed » Thu Dec 18, 2014 5:24 pm

I'm running w7pro 32 bit, intelliremote ver.2.8.6.926, remote is Formosa21 with VID=045E PID=006D. I'm only using 2 programs with the remote, WMC and WinDVD 11 pro. I have my remote setup with 2 profiles and things are working pretty good. I was programming one final button using a script. I edited the script and ran it from autoit script editor and it worked as expected. I then copied the script to my button and got some different action. I discovered that it was running the script twice. Upon further review of my profiles some other buttons were also hitting twice but not really affecting performance. The double hit does not affect all buttons. So if I do the registry change will it affect my WMC 7 keys, which would mean I'd have so more programming to do. I also looked in the registry and I do have the entry that some say to delete. Just to be clear, do I have to change the registry or modify an entry.

Thanks
jdefed
Last edited by jdefed on Fri Dec 19, 2014 5:03 pm, edited 1 time in total.
jdefed
 
Posts: 102
Joined: Thu May 07, 2009 1:04 pm

Re: double button hit

Postby Melloware » Fri Dec 19, 2014 7:50 am

Make sure you have on the Settings tab "Block Signal On Tray Blink" checked and you might have to bump up your Blink MS.

What might be happening is your remote is sending two quick bursts of the same message and we are processing it twice. If you turn Log Level = DEBUG on Settings and then press the button then click the "Open Log File" button on the Settings tab and the Log will help tell you what is going on.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Melloware Inc.
http://www.melloware.com
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
User avatar
Melloware
Site Admin
 
Posts: 11080
Joined: Thu Dec 01, 2005 10:24 pm
Location: Philadelphia, Pennsylvania USA

Re: double button hit

Postby jdefed » Fri Dec 19, 2014 11:42 am

block signal tray is checked. moved rate up to 1500, and the script is still random. it will work one time and not the next. I can tell by looking at the icon in the tray if its going to stop at one try.
12/19/2014 11:30:20 AM [ INFO] Intelliremote [STARTING]
12/19/2014 11:30:20 AM [ INFO] --------------------------------------------------------------------------------------------------
12/19/2014 11:30:20 AM [ INFO] Intelliremote Version: 2.8.6.926
12/19/2014 11:30:20 AM [ INFO] System : Windows 7 Professional
12/19/2014 11:30:20 AM [ INFO] IP Address: 192.168.1.109
12/19/2014 11:30:20 AM [ INFO] Processor : AMD A4-7300 APU with Radeon HD Graphics
12/19/2014 11:30:20 AM [ INFO] Display : 1680x1050 pixels, 32 bpp
12/19/2014 11:30:20 AM [ INFO] --------------------------------------------------------------------------------------------------
12/19/2014 11:30:20 AM [ INFO] Initialize Registry Settings
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] Switching Port to 6000
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] Switching Port to 65432
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] Switching Port to 80
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] IsRunOnStartup: Intelliremote
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] ENV Variable: = ::=::\
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] ENV Variable: ALLUSERSPROFILE = C:\ProgramData
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] ENV Variable: APPDATA = C:\Users\jim\AppData\Roaming
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] ENV Variable: CommonProgramFiles = C:\Program Files\Common Files
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] ENV Variable: COMPUTERNAME = JIM-PC
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] ENV Variable: ComSpec = C:\Windows\system32\cmd.exe
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] ENV Variable: FP_NO_HOST_CHECK = NO
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] ENV Variable: HOMEDRIVE = C:
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] ENV Variable: HOMEPATH = \Users\jim
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] ENV Variable: LOCALAPPDATA = C:\Users\jim\AppData\Local
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] ENV Variable: LOGONSERVER = \\JIM-PC
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] ENV Variable: NUMBER_OF_PROCESSORS = 2
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] ENV Variable: OS = Windows_NT
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] ENV Variable: Path = C:\Windows\system32;C:\Windows;C:\Windows\System32\Wbem;C:\Windows\System32\WindowsPowerShell\v1.0\;C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] ENV Variable: PATHEXT = .COM;.EXE;.BAT;.CMD;.VBS;.VBE;.JS;.JSE;.WSF;.WSH;.MSC
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] ENV Variable: PROCESSOR_ARCHITECTURE = x86
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] ENV Variable: PROCESSOR_IDENTIFIER = x86 Family 21 Model 19 Stepping 1, AuthenticAMD
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] ENV Variable: PROCESSOR_LEVEL = 21
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] ENV Variable: PROCESSOR_REVISION = 1301
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] ENV Variable: ProgramData = C:\ProgramData
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] ENV Variable: ProgramFiles = C:\Program Files
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] ENV Variable: PSModulePath = C:\Windows\system32\WindowsPowerShell\v1.0\Modules\
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] ENV Variable: PUBLIC = C:\Users\Public
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] ENV Variable: SESSIONNAME = Console
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] ENV Variable: SystemDrive = C:
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] ENV Variable: SystemRoot = C:\Windows
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] ENV Variable: TEMP = C:\Users\jim\AppData\Local\Temp
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] ENV Variable: TMP = C:\Users\jim\AppData\Local\Temp
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] ENV Variable: USERDOMAIN = jim-PC
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] ENV Variable: USERNAME = jim
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] ENV Variable: USERPROFILE = C:\Users\jim
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] ENV Variable: windir = C:\Windows
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] ENV Variable: windows_tracing_flags = 3
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] ENV Variable: windows_tracing_logfile = C:\BVTBin\Tests\installpackage\csilogfile.log
12/19/2014 11:30:20 AM [ INFO] AutoItX3 v3.3.6.1 Copyright 1999-2010 www.autoitscript.com
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] Adding AutoIt syntax highlighting to scipt memo
12/19/2014 11:30:20 AM [ INFO] UDP Socket : Listening on IP Address: 192.168.1.109:65432
12/19/2014 11:30:20 AM [ INFO] Checking for Intelliservice Windows Service...
12/19/2014 11:30:20 AM [ INFO] Intelliservice: MCE Remote Service Running
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] Initializing Application
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] Initial Profile: C:\Users\jim\AppData\Roaming\Intelliremote\WINDVD.xml
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] Loading profile: C:\Users\jim\AppData\Roaming\Intelliremote\intelliremote.xml
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] Profile Name: Intelliremote
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] Loading profile: C:\Users\jim\AppData\Roaming\Intelliremote\mediacenterwin7.xml
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] Profile Name: MCE Win7
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] Loading profile: C:\Users\jim\AppData\Roaming\Intelliremote\WINDVD.xml
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] Profile Name: WINDVD
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] Loading profile: C:\Users\jim\AppData\Roaming\Intelliremote\WINDVD.xml
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] Filling OutlookBar and Menu
12/19/2014 11:30:20 AM [ INFO] Intelliremote [STARTED]
12/19/2014 11:30:20 AM [ INFO] USB Devices have changed...
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] Checking HID Device VID=045E PID=006D
12/19/2014 11:30:20 AM [ WARN] Unknown HID Device From Vendor 045E
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] Checking HID Device VID=045E PID=006D
12/19/2014 11:30:20 AM [ WARN] Unknown HID Device From Vendor 045E
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] Checking HID Device VID=045E PID=006D
12/19/2014 11:30:20 AM [ WARN] Unknown HID Device From Vendor 045E
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] Checking HID Device VID=045E PID=006D
12/19/2014 11:30:20 AM [ WARN] Unknown HID Device From Vendor 045E
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] Checking HID Device VID=045E PID=006D
12/19/2014 11:30:20 AM [ WARN] Unknown HID Device From Vendor 045E
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] Checking HID Device VID=045E PID=006D
12/19/2014 11:30:20 AM [ WARN] Unknown HID Device From Vendor 045E
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] Checking HID Device VID=045E PID=006D
12/19/2014 11:30:20 AM [ WARN] Unknown HID Device From Vendor 045E
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] Checking HID Device VID=045E PID=006D
12/19/2014 11:30:20 AM [ WARN] Unknown HID Device From Vendor 045E
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] Checking HID Device VID=046D PID=C52E
12/19/2014 11:30:20 AM [ WARN] Unknown HID Device From Vendor 046D
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] Checking HID Device VID=046D PID=C52E
12/19/2014 11:30:20 AM [ WARN] Unknown HID Device From Vendor 046D
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] Checking HID Device VID=046D PID=C52E
12/19/2014 11:30:20 AM [ WARN] Unknown HID Device From Vendor 046D
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] Checking HID Device VID=046D PID=C52E
12/19/2014 11:30:20 AM [ WARN] Unknown HID Device From Vendor 046D
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] Checking HID Device VID=046D PID=C52E
12/19/2014 11:30:20 AM [ WARN] Unknown HID Device From Vendor 046D
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] Checking HID Device VID=046D PID=C52E
12/19/2014 11:30:20 AM [ WARN] Unknown HID Device From Vendor 046D
12/19/2014 11:30:20 AM [DEBUG] Checking HID Device VID=147A PID=E042
12/19/2014 11:30:20 AM [ INFO] Found HID Device: Formosa21 eHome Infrared Transceiver
12/19/2014 11:30:23 AM [DEBUG] UDP: [192.168.1.109] 31669
12/19/2014 11:30:23 AM [DEBUG] Line 1: run("c:\program files\corel\windvd11\windvd.exe:)
12/19/2014 11:30:23 AM [DEBUG] Line 2: sleep(10000)
12/19/2014 11:30:33 AM [DEBUG] Line 3: send("^o",0)
12/19/2014 11:30:33 AM [DEBUG] Line 4: mouseclick("left", 677, 606, 1, 0)
12/19/2014 11:30:33 AM [DEBUG] Line 5: send("{left 6}",0)
12/19/2014 11:30:33 AM [DEBUG] UDP: [192.168.1.109] Videos
12/19/2014 11:30:33 AM [DEBUG] Window focus: windvd.exe
12/19/2014 11:30:33 AM [DEBUG] Loading profile: C:\Users\jim\AppData\Roaming\Intelliremote\WINDVD.xml
12/19/2014 11:30:33 AM [DEBUG] Window focus:
12/19/2014 11:30:33 AM [DEBUG] Window focus: windvd.exe
12/19/2014 11:30:33 AM [DEBUG] Loading profile: C:\Users\jim\AppData\Roaming\Intelliremote\WINDVD.xml
12/19/2014 11:30:33 AM [DEBUG] Window focus: windvd.exe
12/19/2014 11:30:33 AM [DEBUG] Loading profile: C:\Users\jim\AppData\Roaming\Intelliremote\WINDVD.xml
12/19/2014 11:30:39 AM [DEBUG] Window focus: windvd.exe
12/19/2014 11:30:39 AM [DEBUG] Loading profile: C:\Users\jim\AppData\Roaming\Intelliremote\WINDVD.xml
12/19/2014 11:30:42 AM [DEBUG] Window focus: Explorer.EXE
12/19/2014 11:30:43 AM [DEBUG] UDP: [192.168.1.109] 31669
12/19/2014 11:30:43 AM [DEBUG] Line 1: run("c:\program files\corel\windvd11\windvd.exe:)
12/19/2014 11:30:43 AM [DEBUG] Line 2: sleep(10000)
12/19/2014 11:30:53 AM [DEBUG] Line 3: send("^o",0)
12/19/2014 11:30:53 AM [DEBUG] Line 4: mouseclick("left", 677, 606, 1, 0)
12/19/2014 11:30:53 AM [DEBUG] Line 5: send("{left 6}",0)
12/19/2014 11:30:54 AM [DEBUG] UDP: [192.168.1.109] Videos
12/19/2014 11:30:54 AM [DEBUG] Window focus: windvd.exe
12/19/2014 11:30:54 AM [DEBUG] Loading profile: C:\Users\jim\AppData\Roaming\Intelliremote\WINDVD.xml
12/19/2014 11:30:54 AM [DEBUG] Window focus:
12/19/2014 11:30:54 AM [DEBUG] Window focus: windvd.exe
12/19/2014 11:30:54 AM [DEBUG] Loading profile: C:\Users\jim\AppData\Roaming\Intelliremote\WINDVD.xml
12/19/2014 11:30:54 AM [DEBUG] Window focus: windvd.exe
12/19/2014 11:30:54 AM [DEBUG] Loading profile: C:\Users\jim\AppData\Roaming\Intelliremote\WINDVD.xml
12/19/2014 11:30:58 AM [DEBUG] Window focus: windvd.exe
12/19/2014 11:30:58 AM [DEBUG] Loading profile: C:\Users\jim\AppData\Roaming\Intelliremote\WINDVD.xml
12/19/2014 11:31:01 AM [DEBUG] Window focus: Explorer.EXE
12/19/2014 11:31:02 AM [DEBUG] UDP: [192.168.1.109] 31669
12/19/2014 11:31:02 AM [DEBUG] Line 1: run("c:\program files\corel\windvd11\windvd.exe:)
12/19/2014 11:31:02 AM [DEBUG] Line 2: sleep(10000)
12/19/2014 11:31:12 AM [DEBUG] Line 3: send("^o",0)
12/19/2014 11:31:12 AM [DEBUG] Line 4: mouseclick("left", 677, 606, 1, 0)
12/19/2014 11:31:12 AM [DEBUG] Line 5: send("{left 6}",0)
12/19/2014 11:31:12 AM [DEBUG] UDP: [192.168.1.109] Videos
12/19/2014 11:31:12 AM [DEBUG] UDP: [192.168.1.109] 31669
12/19/2014 11:31:12 AM [DEBUG] Line 1: run("c:\program files\corel\windvd11\windvd.exe:)
12/19/2014 11:31:12 AM [DEBUG] Line 2: sleep(10000)
12/19/2014 11:31:22 AM [DEBUG] Line 3: send("^o",0)
12/19/2014 11:31:22 AM [DEBUG] Line 4: mouseclick("left", 677, 606, 1, 0)
12/19/2014 11:31:22 AM [DEBUG] Line 5: send("{left 6}",0)
12/19/2014 11:31:22 AM [DEBUG] UDP: [192.168.1.109] Videos
12/19/2014 11:31:22 AM [DEBUG] Window focus: windvd.exe
12/19/2014 11:31:22 AM [DEBUG] Loading profile: C:\Users\jim\AppData\Roaming\Intelliremote\WINDVD.xml
12/19/2014 11:31:22 AM [DEBUG] Window focus:
12/19/2014 11:31:22 AM [DEBUG] Window focus: windvd.exe
12/19/2014 11:31:22 AM [DEBUG] Loading profile: C:\Users\jim\AppData\Roaming\Intelliremote\WINDVD.xml
12/19/2014 11:31:22 AM [DEBUG] Window focus: windvd.exe
12/19/2014 11:31:22 AM [DEBUG] Loading profile: C:\Users\jim\AppData\Roaming\Intelliremote\WINDVD.xml
12/19/2014 11:31:22 AM [DEBUG] Window focus: windvd.exe
12/19/2014 11:31:22 AM [DEBUG] Loading profile: C:\Users\jim\AppData\Roaming\Intelliremote\WINDVD.xml
12/19/2014 11:31:23 AM [DEBUG] Window focus: windvd.exe
12/19/2014 11:31:23 AM [DEBUG] Loading profile: C:\Users\jim\AppData\Roaming\Intelliremote\WINDVD.xml
12/19/2014 11:31:25 AM [DEBUG] Window focus: windvd.exe
12/19/2014 11:31:25 AM [DEBUG] Loading profile: C:\Users\jim\AppData\Roaming\Intelliremote\WINDVD.xml
12/19/2014 11:31:28 AM [DEBUG] Window focus: Explorer.EXE
12/19/2014 11:31:28 AM [DEBUG] Window focus: Explorer.EXE
12/19/2014 11:31:34 AM [DEBUG] Opening LogFile...
12/19/2014 11:31:34 AM [DEBUG] ExecuteExternalApplication C:\Windows\notepad.exe C:\Users\jim\AppData\Roaming\Intelliremote\Intelliremote.log
12/19/2014 11:31:34 AM [DEBUG] Window focus: notepad.exe
12/19/2014 11:31:55 AM [ INFO] Saving all profiles to disk...
12/19/2014 11:31:55 AM [DEBUG] Window focus: Explorer.EXE
12/19/2014 11:31:55 AM [DEBUG] Window focus: Explorer.EXE
12/19/2014 11:31:58 AM [DEBUG] UDP: [192.168.1.109] 31669
12/19/2014 11:31:58 AM [DEBUG] Line 1: run("c:\program files\corel\windvd11\windvd.exe:)
12/19/2014 11:31:58 AM [DEBUG] Line 2: sleep(10000)
12/19/2014 11:32:08 AM [DEBUG] Line 3: send("^o",0)
12/19/2014 11:32:08 AM [DEBUG] Line 4: mouseclick("left", 677, 606, 1, 0)
12/19/2014 11:32:08 AM [DEBUG] Line 5: send("{left 6}",0)
12/19/2014 11:32:08 AM [DEBUG] UDP: [192.168.1.109] Videos
12/19/2014 11:32:08 AM [DEBUG] Window focus: windvd.exe
12/19/2014 11:32:08 AM [DEBUG] Loading profile: C:\Users\jim\AppData\Roaming\Intelliremote\WINDVD.xml
12/19/2014 11:32:08 AM [DEBUG] Window focus:
12/19/2014 11:32:08 AM [DEBUG] Window focus: windvd.exe
12/19/2014 11:32:08 AM [DEBUG] Loading profile: C:\Users\jim\AppData\Roaming\Intelliremote\WINDVD.xml
12/19/2014 11:32:08 AM [DEBUG] Window focus: windvd.exe
12/19/2014 11:32:08 AM [DEBUG] Loading profile: C:\Users\jim\AppData\Roaming\Intelliremote\WINDVD.xml
12/19/2014 11:32:11 AM [DEBUG] Window focus: windvd.exe
12/19/2014 11:32:11 AM [DEBUG] Loading profile: C:\Users\jim\AppData\Roaming\Intelliremote\WINDVD.xml
12/19/2014 11:32:14 AM [DEBUG] Window focus: Explorer.EXE
12/19/2014 11:32:15 AM [DEBUG] UDP: [192.168.1.109] 31669
12/19/2014 11:32:15 AM [DEBUG] Line 1: run("c:\program files\corel\windvd11\windvd.exe:)
12/19/2014 11:32:15 AM [DEBUG] Line 2: sleep(10000)
12/19/2014 11:32:25 AM [DEBUG] Line 3: send("^o",0)
12/19/2014 11:32:25 AM [DEBUG] Line 4: mouseclick("left", 677, 606, 1, 0)
12/19/2014 11:32:25 AM [DEBUG] Line 5: send("{left 6}",0)
12/19/2014 11:32:25 AM [DEBUG] UDP: [192.168.1.109] Videos
12/19/2014 11:32:25 AM [DEBUG] UDP: [192.168.1.109] 31669
12/19/2014 11:32:25 AM [DEBUG] Line 1: run("c:\program files\corel\windvd11\windvd.exe:)
12/19/2014 11:32:25 AM [DEBUG] Line 2: sleep(10000)
12/19/2014 11:32:35 AM [DEBUG] Line 3: send("^o",0)
12/19/2014 11:32:35 AM [DEBUG] Line 4: mouseclick("left", 677, 606, 1, 0)
12/19/2014 11:32:35 AM [DEBUG] Line 5: send("{left 6}",0)
12/19/2014 11:32:36 AM [DEBUG] UDP: [192.168.1.109] Videos
12/19/2014 11:32:36 AM [DEBUG] Window focus: windvd.exe
12/19/2014 11:32:36 AM [DEBUG] Loading profile: C:\Users\jim\AppData\Roaming\Intelliremote\WINDVD.xml
12/19/2014 11:32:36 AM [DEBUG] Window focus:
12/19/2014 11:32:36 AM [DEBUG] Window focus: windvd.exe
12/19/2014 11:32:36 AM [DEBUG] Loading profile: C:\Users\jim\AppData\Roaming\Intelliremote\WINDVD.xml
12/19/2014 11:32:36 AM [DEBUG] Window focus: windvd.exe
12/19/2014 11:32:36 AM [DEBUG] Loading profile: C:\Users\jim\AppData\Roaming\Intelliremote\WINDVD.xml
12/19/2014 11:32:36 AM [DEBUG] Window focus: windvd.exe
12/19/2014 11:32:36 AM [DEBUG] Loading profile: C:\Users\jim\AppData\Roaming\Intelliremote\WINDVD.xml
12/19/2014 11:32:37 AM [DEBUG] Window focus: windvd.exe
12/19/2014 11:32:37 AM [DEBUG] Loading profile: C:\Users\jim\AppData\Roaming\Intelliremote\WINDVD.xml
12/19/2014 11:32:39 AM [DEBUG] Window focus: windvd.exe
12/19/2014 11:32:39 AM [DEBUG] Loading profile: C:\Users\jim\AppData\Roaming\Intelliremote\WINDVD.xml
12/19/2014 11:32:42 AM [DEBUG] Window focus: Explorer.EXE
12/19/2014 11:32:43 AM [DEBUG] Window focus: Explorer.EXE
12/19/2014 11:32:46 AM [DEBUG] Opening LogFile...
12/19/2014 11:32:46 AM [DEBUG] ExecuteExternalApplication C:\Windows\notepad.exe C:\Users\jim\AppData\Roaming\Intelliremote\Intelliremote.log
12/19/2014 11:32:46 AM [DEBUG] Window focus: notepad.exe
jdefed
 
Posts: 102
Joined: Thu May 07, 2009 1:04 pm

Re: double button hit

Postby Melloware » Fri Dec 19, 2014 12:09 pm

I think it might be related to your sleeping for 10 seconds in your script.

Not sure but that might be it and the remote has sent a second signal which then gets processed as soon as the first sleep is done?
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Melloware Inc.
http://www.melloware.com
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
User avatar
Melloware
Site Admin
 
Posts: 11080
Joined: Thu Dec 01, 2005 10:24 pm
Location: Philadelphia, Pennsylvania USA

Re: double button hit

Postby jdefed » Fri Dec 19, 2014 5:01 pm

the more i look at other buttons i see more double hits, but not all buttons do it. i need the sleep to give windvd time to open. i'll try winwaitactivate, but i havent had much luck with it. so are you sure its not the windows driver and intelliremote sending double signals, as i also get it sometimes with the power button when it sleeps. intelliservice does say its running. some keys like the numbers i did not have to program because they worked without doing anything. wouldnt that indicate the m/s drivers are doing something?
jdefed
 
Posts: 102
Joined: Thu May 07, 2009 1:04 pm

Re: double button hit

Postby Melloware » Sat Dec 20, 2014 8:17 am

jdefed wrote:the more i look at other buttons i see more double hits, but not all buttons do it. i need the sleep to give windvd time to open. i'll try winwaitactivate, but i havent had much luck with it. so are you sure its not the windows driver and intelliremote sending double signals, as i also get it sometimes with the power button when it sleeps. intelliservice does say its running. some keys like the numbers i did not have to program because they worked without doing anything. wouldnt that indicate the m/s drivers are doing something?


You know I am not sure. All I can tell from your log it it correct that Intelliremote is receiving 2 button presses for that button in succession.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Melloware Inc.
http://www.melloware.com
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
User avatar
Melloware
Site Admin
 
Posts: 11080
Joined: Thu Dec 01, 2005 10:24 pm
Location: Philadelphia, Pennsylvania USA

Re: double button hit

Postby jdefed » Sat Dec 20, 2014 2:40 pm

I changed the script and now it works 99% of the time. Log file still shows it running twice, but it is working correctly for me. I also ran the same script from autoit editor and it didn't run the same as in intelliremote, so I'm confused. It works right most of the time so I'm leaving it for now.

Line 1: run("c:\program files\corel\windvd11\windvd.exe:)
Line 2: winwaitactive("Corel WinDVD", "", 10)
Line 3: send("^o",0)
Line 4: mouseclick("left", 677, 606, 1, 0)
Line 5: send("{left 6}",0)


12/20/2014 2:30:06 PM [ INFO] Intelliremote [STARTING]
12/20/2014 2:30:06 PM [ INFO] --------------------------------------------------------------------------------------------------
12/20/2014 2:30:06 PM [ INFO] Intelliremote Version: 2.8.6.926
12/20/2014 2:30:06 PM [ INFO] System : Windows 7 Professional
12/20/2014 2:30:06 PM [ INFO] IP Address: 192.168.1.109
12/20/2014 2:30:06 PM [ INFO] Processor : AMD A4-7300 APU with Radeon HD Graphics
12/20/2014 2:30:06 PM [ INFO] Display : 1680x1050 pixels, 32 bpp
12/20/2014 2:30:06 PM [ INFO] --------------------------------------------------------------------------------------------------
12/20/2014 2:30:06 PM [ INFO] Initialize Registry Settings
12/20/2014 2:30:06 PM [DEBUG] Switching Port to 6000
12/20/2014 2:30:06 PM [DEBUG] Switching Port to 65432
12/20/2014 2:30:06 PM [DEBUG] Switching Port to 80
12/20/2014 2:30:06 PM [DEBUG] IsRunOnStartup: Intelliremote
12/20/2014 2:30:06 PM [DEBUG] ENV Variable: = ::=::\
12/20/2014 2:30:06 PM [DEBUG] ENV Variable: ALLUSERSPROFILE = C:\ProgramData
12/20/2014 2:30:06 PM [DEBUG] ENV Variable: APPDATA = C:\Users\jim\AppData\Roaming
12/20/2014 2:30:06 PM [DEBUG] ENV Variable: CommonProgramFiles = C:\Program Files\Common Files
12/20/2014 2:30:06 PM [DEBUG] ENV Variable: COMPUTERNAME = JIM-PC
12/20/2014 2:30:06 PM [DEBUG] ENV Variable: ComSpec = C:\Windows\system32\cmd.exe
12/20/2014 2:30:06 PM [DEBUG] ENV Variable: FP_NO_HOST_CHECK = NO
12/20/2014 2:30:06 PM [DEBUG] ENV Variable: HOMEDRIVE = C:
12/20/2014 2:30:06 PM [DEBUG] ENV Variable: HOMEPATH = \Users\jim
12/20/2014 2:30:06 PM [DEBUG] ENV Variable: LOCALAPPDATA = C:\Users\jim\AppData\Local
12/20/2014 2:30:06 PM [DEBUG] ENV Variable: LOGONSERVER = \\JIM-PC
12/20/2014 2:30:06 PM [DEBUG] ENV Variable: NUMBER_OF_PROCESSORS = 2
12/20/2014 2:30:06 PM [DEBUG] ENV Variable: OS = Windows_NT
12/20/2014 2:30:06 PM [DEBUG] ENV Variable: Path = C:\Windows\system32;C:\Windows;C:\Windows\System32\Wbem;C:\Windows\System32\WindowsPowerShell\v1.0\;C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static
12/20/2014 2:30:06 PM [DEBUG] ENV Variable: PATHEXT = .COM;.EXE;.BAT;.CMD;.VBS;.VBE;.JS;.JSE;.WSF;.WSH;.MSC
12/20/2014 2:30:06 PM [DEBUG] ENV Variable: PROCESSOR_ARCHITECTURE = x86
12/20/2014 2:30:06 PM [DEBUG] ENV Variable: PROCESSOR_IDENTIFIER = x86 Family 21 Model 19 Stepping 1, AuthenticAMD
12/20/2014 2:30:06 PM [DEBUG] ENV Variable: PROCESSOR_LEVEL = 21
12/20/2014 2:30:06 PM [DEBUG] ENV Variable: PROCESSOR_REVISION = 1301
12/20/2014 2:30:06 PM [DEBUG] ENV Variable: ProgramData = C:\ProgramData
12/20/2014 2:30:06 PM [DEBUG] ENV Variable: ProgramFiles = C:\Program Files
12/20/2014 2:30:06 PM [DEBUG] ENV Variable: PSModulePath = C:\Windows\system32\WindowsPowerShell\v1.0\Modules\
12/20/2014 2:30:06 PM [DEBUG] ENV Variable: PUBLIC = C:\Users\Public
12/20/2014 2:30:06 PM [DEBUG] ENV Variable: SESSIONNAME = Console
12/20/2014 2:30:06 PM [DEBUG] ENV Variable: SystemDrive = C:
12/20/2014 2:30:06 PM [DEBUG] ENV Variable: SystemRoot = C:\Windows
12/20/2014 2:30:06 PM [DEBUG] ENV Variable: TEMP = C:\Users\jim\AppData\Local\Temp
12/20/2014 2:30:06 PM [DEBUG] ENV Variable: TMP = C:\Users\jim\AppData\Local\Temp
12/20/2014 2:30:06 PM [DEBUG] ENV Variable: USERDOMAIN = jim-PC
12/20/2014 2:30:06 PM [DEBUG] ENV Variable: USERNAME = jim
12/20/2014 2:30:06 PM [DEBUG] ENV Variable: USERPROFILE = C:\Users\jim
12/20/2014 2:30:06 PM [DEBUG] ENV Variable: windir = C:\Windows
12/20/2014 2:30:06 PM [DEBUG] ENV Variable: windows_tracing_flags = 3
12/20/2014 2:30:06 PM [DEBUG] ENV Variable: windows_tracing_logfile = C:\BVTBin\Tests\installpackage\csilogfile.log
12/20/2014 2:30:06 PM [ INFO] AutoItX3 v3.3.6.1 Copyright 1999-2010 www.autoitscript.com
12/20/2014 2:30:06 PM [DEBUG] Adding AutoIt syntax highlighting to scipt memo
12/20/2014 2:30:06 PM [ INFO] UDP Socket : Listening on IP Address: 192.168.1.109:65432
12/20/2014 2:30:07 PM [ INFO] Checking for Intelliservice Windows Service...
12/20/2014 2:30:07 PM [ INFO] Intelliservice: MCE Remote Service Running
12/20/2014 2:30:07 PM [DEBUG] Initializing Application
12/20/2014 2:30:07 PM [DEBUG] Initial Profile: C:\Users\jim\AppData\Roaming\Intelliremote\WINDVD.xml
12/20/2014 2:30:07 PM [DEBUG] Loading profile: C:\Users\jim\AppData\Roaming\Intelliremote\intelliremote.xml
12/20/2014 2:30:07 PM [DEBUG] Profile Name: Intelliremote
12/20/2014 2:30:07 PM [DEBUG] Loading profile: C:\Users\jim\AppData\Roaming\Intelliremote\mediacenterwin7.xml
12/20/2014 2:30:07 PM [DEBUG] Profile Name: MCE Win7
12/20/2014 2:30:07 PM [DEBUG] Loading profile: C:\Users\jim\AppData\Roaming\Intelliremote\WINDVD.xml
12/20/2014 2:30:07 PM [DEBUG] Profile Name: WINDVD
12/20/2014 2:30:07 PM [DEBUG] Loading profile: C:\Users\jim\AppData\Roaming\Intelliremote\WINDVD.xml
12/20/2014 2:30:07 PM [DEBUG] Filling OutlookBar and Menu
12/20/2014 2:30:07 PM [ INFO] Intelliremote [STARTED]
12/20/2014 2:30:07 PM [ INFO] USB Devices have changed...
12/20/2014 2:30:07 PM [DEBUG] Checking HID Device VID=045E PID=006D
12/20/2014 2:30:07 PM [ WARN] Unknown HID Device From Vendor 045E
12/20/2014 2:30:07 PM [DEBUG] Checking HID Device VID=045E PID=006D
12/20/2014 2:30:07 PM [ WARN] Unknown HID Device From Vendor 045E
12/20/2014 2:30:07 PM [DEBUG] Checking HID Device VID=045E PID=006D
12/20/2014 2:30:07 PM [ WARN] Unknown HID Device From Vendor 045E
12/20/2014 2:30:07 PM [DEBUG] Checking HID Device VID=045E PID=006D
12/20/2014 2:30:07 PM [ WARN] Unknown HID Device From Vendor 045E
12/20/2014 2:30:07 PM [DEBUG] Checking HID Device VID=045E PID=006D
12/20/2014 2:30:07 PM [ WARN] Unknown HID Device From Vendor 045E
12/20/2014 2:30:07 PM [DEBUG] Checking HID Device VID=045E PID=006D
12/20/2014 2:30:07 PM [ WARN] Unknown HID Device From Vendor 045E
12/20/2014 2:30:07 PM [DEBUG] Checking HID Device VID=045E PID=006D
12/20/2014 2:30:07 PM [ WARN] Unknown HID Device From Vendor 045E
12/20/2014 2:30:07 PM [DEBUG] Checking HID Device VID=045E PID=006D
12/20/2014 2:30:07 PM [ WARN] Unknown HID Device From Vendor 045E
12/20/2014 2:30:07 PM [DEBUG] Checking HID Device VID=046D PID=C52E
12/20/2014 2:30:07 PM [ WARN] Unknown HID Device From Vendor 046D
12/20/2014 2:30:07 PM [DEBUG] Checking HID Device VID=046D PID=C52E
12/20/2014 2:30:07 PM [ WARN] Unknown HID Device From Vendor 046D
12/20/2014 2:30:07 PM [DEBUG] Checking HID Device VID=046D PID=C52E
12/20/2014 2:30:07 PM [ WARN] Unknown HID Device From Vendor 046D
12/20/2014 2:30:07 PM [DEBUG] Checking HID Device VID=046D PID=C52E
12/20/2014 2:30:07 PM [ WARN] Unknown HID Device From Vendor 046D
12/20/2014 2:30:07 PM [DEBUG] Checking HID Device VID=046D PID=C52E
12/20/2014 2:30:07 PM [ WARN] Unknown HID Device From Vendor 046D
12/20/2014 2:30:07 PM [DEBUG] Checking HID Device VID=046D PID=C52E
12/20/2014 2:30:07 PM [ WARN] Unknown HID Device From Vendor 046D
12/20/2014 2:30:07 PM [DEBUG] Checking HID Device VID=147A PID=E042
12/20/2014 2:30:07 PM [ INFO] Found HID Device: Formosa21 eHome Infrared Transceiver
12/20/2014 2:30:14 PM [DEBUG] Opening LogFile...
12/20/2014 2:30:14 PM [DEBUG] ExecuteExternalApplication C:\Windows\notepad.exe C:\Users\jim\AppData\Roaming\Intelliremote\Intelliremote.log
12/20/2014 2:30:14 PM [DEBUG] Window focus: notepad.exe
12/20/2014 2:30:29 PM [ INFO] Saving all profiles to disk...
12/20/2014 2:30:29 PM [DEBUG] Window focus: Explorer.EXE
12/20/2014 2:30:29 PM [DEBUG] Window focus: Explorer.EXE
12/20/2014 2:30:34 PM [DEBUG] UDP: [192.168.1.109] 31669
12/20/2014 2:30:34 PM [DEBUG] Line 1: run("c:\program files\corel\windvd11\windvd.exe:)
12/20/2014 2:30:34 PM [DEBUG] Line 2: winwaitactive("Corel WinDVD", "", 10)
12/20/2014 2:30:36 PM [DEBUG] Line 3: send("^o",0)
12/20/2014 2:30:36 PM [DEBUG] Line 4: mouseclick("left", 677, 606, 1, 0)
12/20/2014 2:30:36 PM [DEBUG] Line 5: send("{left 6}",0)
12/20/2014 2:30:36 PM [DEBUG] UDP: [192.168.1.109] Videos
12/20/2014 2:30:36 PM [DEBUG] UDP: [192.168.1.109] 31669
12/20/2014 2:30:36 PM [DEBUG] Line 1: run("c:\program files\corel\windvd11\windvd.exe:)
12/20/2014 2:30:36 PM [DEBUG] Line 2: winwaitactive("Corel WinDVD", "", 10)
12/20/2014 2:30:39 PM [DEBUG] Line 3: send("^o",0)
12/20/2014 2:30:39 PM [DEBUG] Line 4: mouseclick("left", 677, 606, 1, 0)
12/20/2014 2:30:39 PM [DEBUG] Line 5: send("{left 6}",0)
12/20/2014 2:30:39 PM [DEBUG] UDP: [192.168.1.109] Videos
12/20/2014 2:30:39 PM [DEBUG] Window focus: windvd.exe
12/20/2014 2:30:39 PM [DEBUG] Loading profile: C:\Users\jim\AppData\Roaming\Intelliremote\WINDVD.xml
12/20/2014 2:30:39 PM [DEBUG] Window focus:
12/20/2014 2:30:39 PM [DEBUG] Window focus: Explorer.EXE
12/20/2014 2:30:39 PM [DEBUG] Window focus: windvd.exe
12/20/2014 2:30:39 PM [DEBUG] Loading profile: C:\Users\jim\AppData\Roaming\Intelliremote\WINDVD.xml
12/20/2014 2:30:39 PM [DEBUG] Window focus: windvd.exe
12/20/2014 2:30:39 PM [DEBUG] Loading profile: C:\Users\jim\AppData\Roaming\Intelliremote\WINDVD.xml
12/20/2014 2:30:46 PM [DEBUG] Window focus: Explorer.EXE
12/20/2014 2:30:50 PM [DEBUG] Opening LogFile...
12/20/2014 2:30:50 PM [DEBUG] ExecuteExternalApplication C:\Windows\notepad.exe C:\Users\jim\AppData\Roaming\Intelliremote\Intelliremote.log
12/20/2014 2:30:50 PM [DEBUG] Window focus: notepad.exe
jdefed
 
Posts: 102
Joined: Thu May 07, 2009 1:04 pm

Re: double button hit

Postby Melloware » Sun Dec 21, 2014 10:19 am

OK that is strange but at least it works 99% of the time.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Melloware Inc.
http://www.melloware.com
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
User avatar
Melloware
Site Admin
 
Posts: 11080
Joined: Thu Dec 01, 2005 10:24 pm
Location: Philadelphia, Pennsylvania USA

Re: double button hit

Postby jdefed » Mon Dec 22, 2014 3:29 pm

if i experiment with disabling the m/s driver in the registry, what would that be.
jdefed
 
Posts: 102
Joined: Thu May 07, 2009 1:04 pm

Re: double button hit

Postby Melloware » Tue Dec 23, 2014 7:49 am

You can try the ideas in this thread to see if it will help.

viewtopic.php?f=1&t=6130
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Melloware Inc.
http://www.melloware.com
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
User avatar
Melloware
Site Admin
 
Posts: 11080
Joined: Thu Dec 01, 2005 10:24 pm
Location: Philadelphia, Pennsylvania USA

Re: double button hit

Postby jdefed » Sat Jan 03, 2015 9:29 am

you can mark this solved. i'm leaving it as is for now, its working ok for me. i did not work in the registry.
jdefed
 
Posts: 102
Joined: Thu May 07, 2009 1:04 pm


Return to Intelliremote

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests