[SOLVED] Is This A Bug With Dimming?

Forum to discuss X10 Commander iPhone/iPod/iPad/Android client for X10 Devices

Re: [SOLVED] Is This A Bug With Dimming?

Postby alzee » Thu Feb 02, 2017 5:11 pm

alzee wrote:And I still don't understand my previously reported anomaly , X10 Commander requires that "Device Type" be set to "Power Line" even though CM19a communicates via RF or it won't dim at all.


So is this the way it should work??
alzee
 
Posts: 32
Joined: Wed Oct 12, 2016 3:19 pm

Re: [SOLVED] Is This A Bug With Dimming?

Postby alzee » Mon Feb 06, 2017 8:23 am

alzee wrote:
alzee wrote:And I still don't understand my previously reported anomaly , X10 Commander requires that "Device Type" be set to "Power Line" even though CM19a communicates via RF or it won't dim at all.


Melloware,

Any ideas on why this is?

Thanks!
alzee
 
Posts: 32
Joined: Wed Oct 12, 2016 3:19 pm

Re: [SOLVED] Is This A Bug With Dimming?

Postby Melloware » Mon Feb 13, 2017 7:06 am

i have no idea unless that is the way the X10 SDK needs it to be to translate it for your device. But that would be the first case of that I know of for the CM19.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Melloware Inc.
http://www.melloware.com
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
User avatar
Melloware
Site Admin
 
Posts: 11056
Joined: Thu Dec 01, 2005 10:24 pm
Location: Philadelphia, Pennsylvania USA

Previous

Return to X10 Commander

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest