No module control at all on initial install

Forum to discuss X10 Commander iPhone/iPod/iPad/Android client for X10 Devices

No module control at all on initial install

Postby NB2ANB2A » Sun Mar 03, 2019 2:29 pm

I have tried everything even on two different windows based PCs to get control of one X10 module on house code A1 with no success in Commander. The port shows it is listening and it is turned on in defender and in the router. I am using a droid with the latest version I believe to be 9. Is there any suggestions to see what is still set wrong please?

Tom
NB2ANB2A
 
Posts: 1
Joined: Sun Mar 03, 2019 2:24 pm

Re: No module control at all on initial install

Postby Melloware » Sat Mar 09, 2019 2:44 pm

Hmmm and you are on the same WIFI network correct?
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Melloware Inc.
http://www.melloware.com
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
User avatar
Melloware
Site Admin
 
Posts: 11104
Joined: Thu Dec 01, 2005 10:24 pm
Location: Philadelphia, Pennsylvania USA


Return to X10 Commander

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron