[SOLVED] User Account Control dialog box

Forum discussing Intelliphone iPhone/iPod/iPad/Android Client for Intelliremote

[SOLVED] User Account Control dialog box

Postby drkn537 » Mon Jun 20, 2011 12:58 am

A quick (and hopefully simple) question. When I'm using my iPad Intelliphone app to control my HTPC, Intelliphone loses control over the HTPC when a User Account Control dialog box pops up.

For example, when I run a program as an administrator, I'll get the "Do you want to allow the following program..." box and I can no longer use Intelliphone to move the mouse cursor or emulate the keyboard. I'll then have to plug in my physical mouse to confirm the dialog box and continue.

Is there some way to fix this, or is it simply a limitation of Intelliphone?

Thanks for any info you can provide.
drkn537
 
Posts: 4
Joined: Sat Jun 11, 2011 4:04 pm

Re: User Account Control dialog box

Postby Melloware » Mon Jun 20, 2011 5:48 am

This has been answered before on these forums...

http://forum.melloware.com/viewtopic.php?f=8&t=8368

Basically its a Microsoft security feature....
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Melloware Inc.
http://www.melloware.com
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
User avatar
Melloware
Site Admin
 
Posts: 11062
Joined: Thu Dec 01, 2005 10:24 pm
Location: Philadelphia, Pennsylvania USA

Re: [SOLVED] User Account Control dialog box

Postby drkn537 » Mon Jun 20, 2011 9:27 pm

Ah, gotcha, didn't see that when I searched. Thanks much.
drkn537
 
Posts: 4
Joined: Sat Jun 11, 2011 4:04 pm


Return to Intelliphone

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests